Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vanaf woensdag staat hier een grote kermis met allerlei attracties.

Kom lekker botsen op de autoscooterbaan, voor de echte waaghalzen staat de Breakdance er of ga jij liever in de Body shake? Het Reuzenrad mag ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken!

Voor de kleintjes is er een draaimolen en kunnen zij eendjes vissen en natuurlijk mag de suikerspin niet ontbreken. Kortom voor elk wat wils.

 Openingstijden kermis:

•Woensdag 16 augustus 14:00 – 22:00 uur

•Donderdag 17 augustus 15.00 – 22.00 uur

•Vrijdag 18 augustus 15.00 – 01.00 uur

•Zaterdag 19 augustus 10.00 – 01.00 uur

•Zondag 20 augustus 11.00 – 22.00 uur

Op de zaterdagmiddag wordt hier een podium geboden aan de Big Caz & The Bobs.

Zij treden op om 12uur, 13.30uur en 15.00uur

Op zondagmiddag zal het Shantykoor De MoordtZangers optreden. Zij treden op om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur

Geniet van deze optredens onder het genot van een lekker hapje en drankje bij een van de foodtrucks.

Het Muziekfestival vindt plaats op de vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.00 uur. Koop nu alvast je ticket op: www.vestingdagenfestival.nl

Nieuw dit jaar is de Roofvogelshow! Deze vindt op beide dagen plaats om: 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur.

https://www.facebook.com/Kermis-Hellevoetsluis-932281083507689

Vestingdagenfestival

Het Muziekfestival vindt plaats op de vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.00 uur. Koop nu alvast je ticket op: www.vestingdagenfestival.nl

Line up: Vrijdag 18 augustus 2023   21.00 – 02.30 uur

DJ optreden van Yorit

Mart Hoogkamer met Band

Mart Hoogkamer verovert de harten van het Nederlandse publiek. Met een kersverse Edison op zak, is Mart Hoogkamer de grote belofte! Bekende hitnummers zijn natuurlijk “wij gaan zwemmen in Bacardi Lemon” en de cover van Bassie & Adriaan “in spanje” verovert momenteel de hotlijsten. Mart Hoogkamer geeft een geweldige show, onder begeleiding van de Micky Fisser band, met Hoogkamer gevoel van Nederlands nieuwe publiekslieveling. Een regelrechte hit!

Line up: Zaterdag 19 augustus 2023   21.00 – 02.30 uur

DJ optreden van Yorit

John de Bever

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen! Ook scoort John de Bever met deze hit een BUMA NL Award én een Gouden Award! Met zijn reallife soap te zien op rtl 5 heeft hij samen met zijn manager vele harten gestolen.

Marco Schuitmaker

Marco is een populaire Nederlandse zanger in hart en nieren.  Hij breekt momenteel door in heel Nederland met zijn MEGAHIT ‘Engelbewaarder’. Hij weet elk evenement om te toveren in een groot feest.

John West

Nederlandse volkszanger John West geboren in 1988 en nu al vele hits verder, met als meest bekende single: Jouw blik, jouw stem, jouw glimlach op de mond.

Santa’s op de barricaden

De Kerstmannen en Kerstvrouwen van Santa’s Bikers & Trikers NL staan paraat voor de kinderen van Villa ExpertCare Rijswijk. 

De verpleegkundigen doen daar fantastisch werk om de noodzakelijke medische zorg te verlenen aan deze kinderen met fysieke beperkingen maar voor de recreatie moeten ze helaas een beroep doen op externe partijen. 

En daarop springen wij op de bres!

Door deze kinderen een rolstoelbakfiets aan te bieden kunnen ook zij lekker naar buiten en de frisse buitenlucht genieten. 

Wilt u ons helpen met het sparen voor die fiets?

Santa’s Bikers & Trikers NL is voor deze kinderen in touw. Middels ludieke acties en verkoop van leuke producten zamelen ze hiervoor geld in….. ook tijdens de vestingdagen in Hellevoetsluis. 

(En wanneer de omstandigheden het toelaten kunt u misschien wel met een van onze Santa’s meerijden op een trike.)