Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kermis

Vanaf woensdag staat hier een grote kermis met allerlei attracties en als grote publiekstrekker het Reuzenrad van maar liefst 25 meter hoog. Durf jij hierin?

Op woensdag is de kortingsdag.

Kom lekker botsen op de autoscooterbaan, voor de echte waaghalzen staat de Breakdance er of ga jij liever in de Body shake?

Voor de kleintjes is er een draaimolen en kunnen zij eendjes vissen en natuurlijk mag de suikerspin en de oliebollen niet ontbreken. Kortom voor elk wat wils.

Volg onderstaande Facebookpagina voor allerlei leuke acties:

https://www.facebook.com/Kermis-Hellevoetsluis-932281083507689

Vestingdagenfestival

Het Muziekfestival vindt plaats op de vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.00 uur. Koop nu alvast je ticket op: www.vestingdagenfestival.nl

Line up: Vrijdag 19 augustus 2022   21.00 – 02.30 uur

DJ optreden van Yorit

Muziekband “Mag het wat Zachter”

De negenkoppige muziekband “Mag het wat zachter” speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met een enorm veel energie en interactie met het publiek.

Gerard Joling

Gerard Joling is een Nederlands zanger en televisiepresentator. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van de Toppers.

Alex

Alex Wielders is een Nederlandse zanger, bekend van de hitsingle “Een Bossie Rooie Rozen” en treedt elk jaar op tijdens de Vestingdagen.

Line up: Zaterdag 20 augustus 2022   21.00 – 02.30 uur

DJ optreden van Yorit

John West

Nederlandse volkszanger John West geboren in 1988 en nu al vele hits verder, met als meest bekende single: Jouw blik, jouw stem, jouw glimlach op de mond.

Snollebollekes        

Ook wel bekend als De Nachtegaal van het Zuiden! Snollebollekes is ‘s lands bekendste en populairste feestact.

Op de zaterdag- en zondagmiddag wordt hier een podium geboden aan lokale bands, dj’s, shantykoren en zangers/zangeressen. Geniet van al deze optredens onder het genot van een lekker hapje en drankje bij een van de foodtrucks.

Spectaculaire opening op vrijdagavond

De Vestingdagen2.0 wordt op de vrijdagavond spectaculair geopend. Dit gaan we doen met een knipoog naar de toekomstige gemeente Voorne aan Zee. Binnenkort meer.