Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op het plein voor het Brandweer- en Stadsmuseum kan er een hapje en drankje genuttigd worden bij de lokale horeca en zullen de veiligheidsdiensten een prominente plek krijgen, wel te verstaan ‘Het Veiligheidsplein’. Uiteraard is het brandweermuseum ook geopend!

Hier kunt u kennis maken met de lokale brandweer. Zij zullen een demonstratie geven en allerlei voertuigen plaatsen om te bekijken.

Voor de Vestingdagen hebben wij een mooi programma, zo zullen bezoekers kunnen komen kijken bij onze prachtige bedrijfswagens. Hieronder bevinden zich een (aantal) Oldtimers,

Onze demo-tankcontainer, waar mensen kunnen zien hoe een echte tankcontainer er nou vanbinnen uitziet. Maar ook de speciale “100” Truck, die speciaal gemaakt is voor ons 100-jarige bestaan. Een echte blikvanger!

Onze standplaats zal vol staan met enthousiaste ambassadeurs die staan te popelen om bezoekers iets te vertellen over ons prachtige bedrijf. We hebben een mooie knalrode Den Hartogh tent met veel verschillende goodies die voor alle bezoekers gratis mee te nemen zijn.

Ook zullen er verschillende mensen zijn waarmee werkzoekende bezoekers in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden die wij als werkgever te bieden hebben.

Verder kunnen mogelijke kandidaten solliciteren via onderstaande link:

https://careers.denhartogh.com/vacancies

Link naar de website: 

https://www.denhartogh.com/home